info@mercatmedieval.cat - 93 659 10 93
Vols venir al primer Sopar Medieval de Viladecans? Compra ja la teva entrada!

Vols venir al primer Sopar Medieval de Viladecans? Compra ja la teva entrada!

Vilatans, vilatanes i nobles de Viladecans!

S’han convocat les Corts. El proper dissabte 4 de novembre a les 21 hores, el navegant i militar Pere Martell ha organitzat i convidat al rei Jaume I al seu palau.

Grans personalitats de la noblesa militar catalana els acompanyaran, com Nunó Sanç I de Rosselló, Guillem II de Montcada, Hug IV d’Empúries, Ramon Alemany de Cervelló i Querol, i el cavaller Bernat de Santa Eugènia de Berga.

Una taula amb set prohoms representatius de les Corts catalanes de l’any de Nostre Senyor de 1.228.

Un menú de luxe per a l’ocasió, que es començarà a preparar el dia abans amb el marinat del gran porc senglar, amb el vi roig de les terres de marina i portat des de l’interior les contrades catalanes, que serà el plat fort del nostre sopar.

El  menú  consistirà de les següents menges:

  • La gran taula d’embotits i formatges, procedent dels millors garrins, cabres i ovelles i dels millors assecadors i afinadors de la comarca.
  • L’exuberant Amanida dels Bons Homes, amb una gran varietat d’enciams, pomes portades de diversos indrets del món i fruits secs amb una suau vinagreta.
  • L’exquisit civet de porc senglar, amb els seus acompanyaments, fet a la manera antiga, cuit a foc lent per experts cuiners que hauran treballat, des del dia anterior, per servir-nos tan deliciós menjar.
  • I per postres, un clàssic de l’època, la mel dels ruscs de la comarca, acompanyada amb formatge fresc fet a l’antiga.

No hi faltarà detall, plats i gots de terracota cuita, estris portats de les corts dels Francs, vi de la terra de la serralada de marina i pa de massa mare, fet a l’estil medieval, per sucar amb les tomates més fresques dels horts més propers.

Preu: 25€ per persona*

On adquirir el tiquet:

  • La Carboneria (Plaça Molins 9)
  • Chebrolet (Carrer del Dr. Reig, 47)
  • Farmazen (Carrer del Pintor Fortuny, 1)
  • Llibreria Paquita (Carrer de Jaume Abril, 16)

i a internet a https://www.mercatmedieval.cat

Ubicació: Plaça Europa

Horari: 21 hores

*Activitat per infants majors de 10 anys.