Formulari de Reserva

Tria la teva visita (els grups seran de 20 persones aproximadament. La sortida es realitzarà a la plaça de la Vila en front a Torre del Baró)
Protecció de dades de caràcter personal

D’acord amb allò previst a la Llei estatal 15/1999, les dades de caràcter personal que faciliteu als formularis d’aquesta pàgina web s’inclouran en un fitxer titularitat de l’Ajuntament de Viladecans. Les vostres dades seran utilitzades exclusivament per a aquest servei, i només podran ser cedides per a aquesta finalitat. Podreu modificar o cancel·lar les vostres dades si ho considereu oportú.

Any 1265 al Baix Llobregat. El territori de Viladecans pateix una divisió que marcarà el seu destí. Endinsa’t en la història i converteix-te en ella amb la família Burgès, tot descobrint els secrets que el temps ha amagat en aquesta vila. Acompanyats d’un plebeu de Viladecans, recorreràs els carrers de la vila i tindràs trobades amb cadascún dels fills de Guillem Baró (el Baró de Viladecans) per informar-los de la zona que els correspon en herència… Descobreix si estan contents amb el llegat que ha deixat el seu pare…

Un recorregut còmic que té inici a la plaça de la Vila. Al davant de la Torre Baró, en els següent horaris:

11h

12.30h

18h

19.30h