Carret

Tu carrito está vacío.

Per poder participar és obligatori treure el passaport COVID

Desde l’organització de la Fira Medieval us comuniquem que:

– El Sopar tindrà lloc als Jardins de Magdalena Modolell (Parc dels Ocellets) a les 21 del vespre, hem tingut errors en algunes publicacions que posava a les 22.

– I el més important, degut a l’aprovació d’ahir del Passaport Covid ens veiem obligats a demanar-vos als majors de 12 anys que presentin el passaport Covid a l’entrada del sopar.

Us fem arribar l’article del  DOGC i l’aprovació del mateix. Aquesta Resolució entra en vigor el dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (25.11.2021).La durada de les mesures s’estableix per catorze dies, sense perjudici de l’avaluació continuada de l’impacte de les mesures que conté aquesta Resolució. Per tant ens afecta.

I un enllaç de com aconseguir-lo fàcilment.

Com descarregar el passaport covid de Catalunya a la Meva Salut?

Catalunya es pot demanar a la web deLa meva salut i a l’aplicació mòbil. Per fer-ho, cal anar a l’apartat d’Informes i Resultats, on hi ha un requadre destacat titulat “Certificat covid-19 Digital UE”. Fent-hi clic, ofereix els tres tipus de certificats disponibles: el de vaccinació, el de recuperació de la malaltia i el de prova diagnòstica negativa. En cas que no pugueu accedir al certificat per alguna mena d’error –com ara que no aparegueu com a vaccunats–, heu de trucar al 061.

Us demanem disculpes per les molèsties ocasionades.