info@mercatmedieval.cat - 93 659 10 93

La Fira Medieval, un gran atractiu comercial de la ciutat

 

Un dels mercats més esperats i populars de l’any a la nostra ciutat compleix dotze anys del tot consolidat, formant part del calendari de les festes medievals catalanes més importants pel gran nombre de visitants. Per això, esdevé una de les atraccions turístiques de Viladecans, assenyalada ja pels programes i guies. Estem contents i orgullosos de rebre cada vegada més visitants d’arreu, que poden conèixer els nostres carrers i edificis més antics, enmig d’una activitat lúdica i comercial.

L’edició actual de la Fira Medieval, a més, ve carregada de novetats. La més important, el canvi de dates: enguany no hem hagut d’esperar a finals de novembre, gairebé tocant les festes nadalenques. La Fira s’ha avançat quasi un mes, així que podem gaudir-la abans amb la família i els amics.

Altres elements que fan que aquesta dotzena edició sigui innovadora són el creixement dels espais, la reubicació de les activitats en funció de la dinàmica del públic –com el trasllat de l’escenari principal d’espectacles de tarda i nit als jardins de Magdalena Modolell–, les noves propostes per a les activitats de carrer, la creació del Gran Sopar Medieval dissabte  i les visites guiades i dramatitzades per la Viladecans Medieval amb els Jofres, els millors actors de la Fira.

I, és clar, els nens i nenes també hi tenen el seu espai, entre el carrer del Sol i la plaça de l’Església, i amb escenari inclòs, on podran veure i escoltar des de cançons, contes i titelles, a més de la gran exposició d’aus de falconeria amb exhibicions de les seves habilitats i un seguit d’atraccions sostenibles.

Amb tot plegat, espero que ho passeu d’allò més bé als nostres carrers en aquesta nova edició del mercat medieval, que ens visita transformat i amb el farcell ple de noves propostes. No us ho perdeu!

Bona Fira a tothom!

Carles Ruiz Novella

Alcalde de Viladecans

foto alcalde revista Mercat Medieval

Carles Ruiz Novella
Alcalde
Viladecans, octubre de 2017